Cabinet veterinar Bucuresti

Unde compasiunea
intalneste expertiza

Servicii veterinare complete pentru prietenii tai blanosi!

Cabinet veterinar Bucuresti

Unde compasiunea
intalneste expertiza

Servicii veterinare complete pentru prietenii tai blanosi!

Chirurgie

In cadrul clinicii noastre efectuam toate manoperele chirurgicale pe tesuturi moi, implicit: chirurgia tubului digestiv, chirurgie cardio-pulmonara, excizie formatiuni, chirurgie oromaxilofaciala, chirurgie oncologica, chirurgie plastica pentru corectarea defectelor congenitale in sindromul brahicefalic ( rinoplastie, palatoplastie), chirurgie oftalmologica, chirurgia aparatului genital, chirurgia aparatului urinar si chirurgie de urgenta.

Anestezie si terapie intensiva

In cadrul cabinetului LifeCare Vet pentru orice tip de interventie chirurgicala utilizam anestezia inhalatorie. In functie de tipul interventiei si de particularitatile pacientului (varsta, rasa, afectiuni) se stabileste un protocol anestezic personalizat, astfel incat sa reducem la minim afectarea functiei hepatice si renale si in acelasi timp sa asiguram controlul durerii atat intraoperator cat si postoperator si o recuperare cat mai rapida. Pe toata perioada pre, intra si postoperatorie pacientul este monitorizat indeaproape prin masurarea continua a urmatorilor parametrii: tensiune arteriala, EKG, saturatie oxigen, capnografie, temperatura, frecventa cardiaca si respiratorie.

Analize de laborator & diagnostic

Rezultatele analizelor in doar 30 de minute!

In cadrul clinicii avem analizatoare pentru a efectua parametrii biochimici, hematologici si imunologici, rezultatul acestora fiind gata in 30 de minute. Recomandam efectuarea acestora anual pentru detectarea timpurie a potentialelor probleme de sanatate.

Vaccinare & deparazitari interne si externe

Vaccinurile sunt critice in prevenirea bolilor infecto contagioase. Echipa Lifecare Vet va poate sfatui cu privire la schemele de vaccinare recomandate: rabie, parvovirus, hepatita, gripa canina, panleucopenie la pisici, calicivirus, vaccinarea la exotice si leucemie. In functie de rasa, varsta, stilul de viata animalului tau de companie, va vom recomanda scheme de vaccinare personalizate.

Cei mai comuni paraziti externi, cu care stapanii se pot confrunta, sunt puricii si capusele. Acestia se hranesc cu sangele animalelor de companie si pot transmite boli parazitare si la oameni. Foarte important de retinut, este ca atat puricii, dar mai ales capusele, trebuie tinute la distanta, pentru ca transmit boli foarte grave. Va recomandam parazitarea interna si externa periodica.

Sterilizare caini si pisici

Sterilizarea, desi este considerata de multi o interventie chirurgicala de rutina. Aceasta prezinta potentiale riscuri si complicatii ca la oricare alta interventie. In cadrul clinicii LifeCare Vet orice interventie chirurgicala este tratata cu atentie si profesionalism, astfel oferind pacientilor confortul unui act chirurgical corect si profesionist.

Medicina interna

Fiecare medic specialist veterinar este pregatit pentru rolul specific de a gestiona corespunzator si de a avea grija de pacientii cu un complex de comorbiditati. Tratamentul bolilor diagnosticate de catre echipa Lifecare Vet depinde de tipul de afectiune de care sufera fiecare pacient. Schemele de tratament sunt prezentate in detaliu de catre medic in cadrul consultului si adaptate nevoilor pacientului, astfel incat sa se obtina rezultate cat mai bune pentru o recuperare rapida.

Experienta medicilor Lifecare Vet permite efectuarea de consultatii pentru a doua opinie.

Dermatologie

Unele animale de companie sunt mai predispuse la probleme de piele decat altele, iar medicii din echipa Lifecare Vet sunt gata sa va ghideze pentru rezolvarea lor. Asiguram teste de diagnostic dermatologic ce cuprind: examinare macro si microscopica, examen bacteriologic si micologic cu antibiograma si antifungigrama, biopsii cutanate si testare pentru diversi alergeni.

Stomatologie

Igiena orala continua este esentiala pentru animalele de companie si poate preveni pierderea dintilor si alte infectii grave. Medicii veterinari Lifecare Vet vor examina şi efectua o evaluare orala cuprinzatoare a dintilor si gingiilor pentru pacienti eventual sub sedare si o monitorizare atenta. Acest lucru ar trebui sa se intample anual pentru a identifica si a evita boala parodontala si pentru a oferi orice ingrijire suplimentara necesara.

Microcipare - inregistrare RECS - Eliberare Pasaport UE

Microciparea si inregistrarea RECS sunt obligatorii prin lege. De asemenea, daca animalul se pierde, cipul este scanat pentru a obtine numele, adresa si numarul de telefon, astfel incat sa puteti fi reunit.

Pasaportul international este un document legal care atesta ca animalul dumneavoastra de companie este sigur sa calatoreasca, fara sa reprezinte nici o amenintare de boala sau risc. Verificati destinatia pentru cerintele de intrare si programeaza o vizita cu echipa LIFECARE VET pentru examinare si vizarea pasaportului.

Endocrinologie

Odata cu cresterea sperantei de viata a animalelor de companie au aparut din ce in ce mai frecvent si bolile endocrine: Cushing (hiperadrenocorticism), Addison (hipoadrenocorticism), Hipotiroidism sau Hipertiroidism. Aceste boli pot fi diagnosticate din timp prin analize de sange (dozarea hormonilor).

Consultatii de nutritie

Verificarile semestriale sunt piatra de temelie a ingrijirii excelente a animalelor de companie. Cei mai buni prieteni ai nostri nu ne pot spune ce ii doare, astfel incat un medic veterinar poate diagnostica problemele la timp inainte de a deveni mai grave. in timpul examenului, vom efectua o examinare completa. Vom discuta despre stilul lor de viata, dieta si alti factori cheie care duc la o viata sanatoasa.

Farmacie veterinara & prescriptii medicale

Prin farmacia noastra interna va vom trata animalul de companie rapid si convenabil in timpul vizitelor medicale, recomandand cele mai bune medicamente si produse pentru afectiunile pacientului. De asemenea, putem oferi medicamente personalizate.

Urgente

Efectuam proceduri de acordarea a primului ajutor, terapie intensiva si stabilizarea pacientului.

Cosmetica veterinara & coafor canin & felin

Printre serviciile de cosmetica pe care clinica Lifecare Vet le pune la dispozitia clientilor se numara:

Tunderea blanii – Frizerie canina sau felina

Spalarea cainilor si pisicilor

Perierea blanii

Taierea unghiilor, atat la caini, cat si la pisici

Curatarea urechilor cainilor si pisicilor

Vidarea glandelor perianale

Telemedicina (consultatii veterinare virtuale)

Oferim servicii de telemedicina pacientilor clinicii aflati in tratament.

Ne place sa te vedem pe tine si pe animalul tau in persoana dar uneori... uneori o discutie rapida este tot ce avem nevoie pentru a va atenua preocuparile sau pentru a pune un diagnostic animalului tau de companie. Economisiti timp programand o intalnire virtuala de acasa cu echipa noastra de medici!

Supravegherea si monitorizarea animalelor cu boli cronice si geriatrice

Pentru ca pacientii cu afectiuni cronice au nevoie de tratament si monitorizare continua, putem stabili impreuna un plan corect si potrivit de supraveghere a afectiunii cu care se confrunta companionul tau.